без тебе

И без тебе сум убава
ама сум мртва природа
и без тебе е добро
ама не е совршено
моето пешачење
сега е марш на строгоста
и секојдневно минувам под исти мостови
ако се срушат врз мене
ке се помешаат настаните и луѓето
и доживувања ќе немам
и тешко е
и навикната сум
ама доста е
и без тебе се потпирам на цели и приоритети
и спонтано ги трасирам своите патеки.

Nema komentara za "без тебе"

Moraš biti prijavljen da bi komentirao.