добри и лоши мисли

Ќе направам мрежи од моите мисли,
ќе ги фрлам на сите континенти,
ќе ги преведам на сите јазици,
ќе ги полевам како цвеќе во градина,
со нив ќе допрам до тебе,
со нив ќе влезам длабоко во себе,
да се запознаам вистински,
за сите лоши мисли прости ми,
за сите добри мисли благослови ме.

3 komentara za "добри и лоши мисли"

 1. Marija
  Marija
  12/01/2018 at 10:56 pm Permalink

  Prekrasna:)

 2. Aljoša
  Aljoša
  13/01/2018 at 2:41 pm Permalink

  Jako lijepo, veliki pozdrav 🙂

 3. boba grljusic
  boba grljusic
  18/01/2018 at 8:47 am Permalink

  “за сите лоши мисли прости ми,”
  često kažem isto ”
  prekeasna pjesma
  pozdrav

Moraš biti prijavljen da bi komentirao.