нашата куќа

Поминав покрај нашата куќа,

за двесте луѓе.

Знаев дека е празна и пуста.

Патот што со врзани очи

можев да го поминам,

сега е обраснат со трева.

Бев до нашата голема куќа,

што со труд и љубов ја градевме,

сега сум сигурна,

никој од нас нема да се врати таму.

Nema komentara za "нашата куќа"

Moraš biti prijavljen da bi komentirao.