среќата е тука и сега

Ми подаруваш страдања
ме тераш
да чекорам од добро кон подобро
да поместувам планини во долини
ми ја ловиш сенката
во бунар со вода
а среќата е тука и сега
во волшебна кутија
во секој од нас.

2 komentara za "среќата е тука и сега"

 1. boba grljusic
  boba grljusic
  13/02/2018 at 7:46 pm Permalink

  osmijeh ti šaljem . Potrudih se da razumijem
  lijepa i moćna pjesma
  istinita!

 2. Moon47
  Moon47
  13/02/2018 at 8:40 pm Permalink

  Lijepo , pozdrav!

Moraš biti prijavljen da bi komentirao.