Duboko zrela

Otišla sam prazna. Svježa. Tražim danas. Tebe ovdje nema.
.

Serviram svoje ženstvo pod dlanove muškarca. Na koljenima s nestrpljenjem očekujem ukliznuće mojih najintimnijih želja i drhtim probodena. Ispunjena. Duboko zrela. Pripadam od boli oslobođena. Ne želim se ugasiti prije no što sam dovoljno dala sebe. Unutrašnjost svoju, strastima. Muškarcu gladnom okusa kojim sam nadjevena, premazana. Mirišem na Ženu u njegovim nozdrvama. Do vrhunca žigosana. Obilježio je svoj teritorij mužjaka. Jasno je kome ova Žena pripada. Potpuna. Više nisam ista. Bezglasna.
.

Klečim na koljenima glorificirajući njegovu – muškost. U mojim zjenicama poprima oblik neprikrivene potrebe Žene, gladne specifičnog okusa. Mirisa kojim sam očarana. Udišem muškarca kojeg u usta stavljam. Prisvajam njegovo sve i cijedim ga po usnama. Otkriva ga drhtaj i trzaj iz prepona, nekoliko raspršenih uzdaha. Nemogućnost potpune kontrole dok u mojim dlanovima prisutan je, dodirnut jezikom i usnama punim okusa. Uvijek je svjestan kome On zaista pripada. Grleno.
.

Zaustavljam se puna. Sočna. Živim danas. Tebe ovdje nema.
.

Ova bol nije moja ? Ne klečim na koljenima, sklapajući dlanove u praznim molitvama. Sutra neće doći. Osvrćem se dok prošlost sustiže moje izgubljene korake. Zastajkujem, o hladan zid oslonjena, snagom boli pribijena. Ova bol je ipak moja. Priljubljena uz kosti u kojima te nosim. Kroz sutra. Uskraćena jutra. Pužem na koljenima skupljajući crno pod noktima. Posrnula.
.

Sada sam ovdje, napukla. Pokvarena. Polumrtva.

*

Silence

14 komentara za "Duboko zrela"

 1. Pippo1906
  22/04/2012 at 11:42 am Permalink

  Perla, tvoja erotika je sve jača i jača…
  LP

 2. julija
  22/04/2012 at 11:47 am Permalink

  “Obilježio je svoj teritorij mužjaka.” Ne znam sviđa li mi se toliko otkrivanja. Znam, govorit ćeš o nabujaloj emociji, iskrenosti, trenutku nekontroliranog stvaranja. Stil je dobar, njega ti nitko ne može uzeti. U tebi je. osjećaj mi je prejak jer ne dozvoljava mašti da sama stvara, sve joj se daje na pladnju. 🙂

 3. blueperlaa
  22/04/2012 at 12:01 pm Permalink

  @Pippo, ispitujem teren do kuda smijem ići a da ne budem prognana 🙂
  Hvala na čitanju.

  @Marija, bilo bi zaista nerealno za očekivati da će se ova crtica svima svidjeti jer su nam afiniteti ipak osjetno različiti ma koliko mi šutjeli o tome … lol … no ima dana kada sam umorna od mašte 🙂 pa malo odem u krajnost, znam.

  Hvala ti od srca na iskrenom komentaru. Uživaj u ostatku dana !

 4. songfordead
  22/04/2012 at 12:04 pm Permalink

  ta erotika u nama zna biti ogroman kamen, kamen koji nosimo u sebi sa čežnjom i strašću, toplinom kojom nas sunce grije svaki dan, jutrom kada nas bude ptice, ne možemo spavati koliko nam visi u noktima, krv što tjera srce da kuca kao pravi mehanizam nošen vjetrovima što nas guraju na rub Svemira, u pustinju gdje je samo zlatni pijesak
  ta erotika u nama nakon nesreće, nakon tisuću psovki lomi sve što smo voljeli, za čim smo žudjeli, planine rasipa u golu stijenu, taj tvrdi kamen puca, lomi se pod drhtajem našeg mlohavog tijela, u kavezu smo što ga je naša ljubav sazdala od usana vrelih i eruptivnih stanja u kojem smo bili bolesni od ljubavi, sve odlazi pod erupcijom zemlje, utroba njena se otvara, tijelo nas gazi, stabla padaju na nas

  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  želim izaći, želim pobjeći, biti vitez svoje duše, ne treba mi ni štit ni mač, bit ću gol, rebra će se moja vidjeti, bedra upaljena od ljubavi, moja muškost, bit ću nag ali pobijedit ću sam sebe, svoj strah, molitvu, oprostiti ću svima koji su me prezirali, još to uvijek rade, vidim da im naslada curi iz usta, kese se kao bjesni vukovi što me žele raščetvoriti
  sve ću pobijediti
  sve ću jači biti
  noć će mi biti saveznik
  ta crna tama što me oblači

  tu sam na vrhu svoje prežaljene smrti
  pjesma je otpjevana
  a ja još uvijek živ

  (KAO I ONOGA DANA KADA SAM JU PRVI PUT POLJUBIO,
  KAO I ONOGA DANA KADA JE VRAG MISLIO DA JE JAČI OD MENE,
  NISAM POBJEGAO
  TU SAM
  NA GROBU SVOJE UMRTVLJENE MJEŠAVINE MOZGA I TIJELA
  SRETAN SAM
  ŽIV SAM
  ZGODAN, DOBAR, MIO)

  perlita nadam se da se ne ljutiš što sam ovo copy-paste

  (nešto kao da si dodala, il’ sam ja već bio daleko, u sanjama čeznutljivog anđela)
  lijep nedjeljni dan ti želim
  SFD

 5. blueperlaa
  22/04/2012 at 12:48 pm Permalink

  SFD, ma kako bih se ljutila kada ovako stvaraš 🙂
  mogu biti samo iskreno očarana … prvi dio tvoje pjesme je promišljanje i živim u uvjerenju kako si možda djelomično nadahnut sadržajem koji si pročitao a drugi dio si mi u potpunosti Ti, pjesnik kojeg upoznajem kroz njegov izričaj. Hvala što sa mnom dijeliš ovaj svijet.

  Uživaj u svakom lijepom trenutku !

 6. Jim Corbet
  22/04/2012 at 2:35 pm Permalink

  Ne želim se ugasiti prije no što sam dovoljno dala sebe.

  Na poseban način dočaravaš sexualni čin i sve njegove draži pa tako i odgađanje vrhunca, što reči, opet snažno, posebno i lijepo, pozdrav Perla!

 7. Alberto Sompis
  22/04/2012 at 3:04 pm Permalink

  Zanimljivo je čuti kako se ženska ponaša u takvim zgodama. Gotovo redovito pojave se pitanja »zašto je učinio takvo nešto?« ili »kako je prema meni mogao takav biti?« Čak ukoliko ih glasno ne jekne.
  Muškarac u takvim trenucima običava reći »Nemojmo o tome sada… ostavimo to za kasnije dok se slegne.«
  Ali žena tako postupi jer je potresena do temelja, kao da se neće oporaviti od nanesenog udarca. Glumi da još ima nade jer je ŽENA, a nju nitko ne može ostaviti. Da, je – muškarac koga ona voli, muškarac kome je privržena, muškarac koga stvara po slici i prilici svoje žudnje – to da je ostavi odjednom, samo tako, e, to je nezamislivo. Možda bi bilo nekako probavljivo kada bi u igri bila neka druga, onda bi ona to još mogla razumjeti. Ali da se on bez ikakvog razloga oslobodi okova i ostavi ju tako lako ili samo zbog, recimo, neke ženske smicalice koja je prošla ulicom u lepršavoj suknji – to joj nikako ne ide u glavu jer to znači da je sve bilo sagrađeno od pijeska… i nigdje nema nikakvog čvrstog oslonca.

 8. blueperlaa
  22/04/2012 at 3:33 pm Permalink

  @Jim, ponekad imam dojam da se rasipam u tim crticama … no znaš da sam zahvalna kada pronađu put do čitatelja. Hvala ti.

  @Alberto, hvala na odvojenom vremenu. Dalo bi se tu svašta dodati i zaći dublje u tematiku međuljudskog odnosa koji je kompleksan. Ono što je ipak od značaja … to je pravo na izbor koji uvijek imamo i sve ovisi o tome živimo li svoje izbore. Lijep pozdrav !

 9. Marko Grubesic
  22/04/2012 at 4:53 pm Permalink

  Mocno i originalno.
  Lijep pozdrav!

 10. blueperlaa
  23/04/2012 at 5:45 am Permalink

  Marko, hvala na čitanju i lijepo te pozdravljam !

 11. Nevenka Pupek
  23/04/2012 at 12:43 pm Permalink

  užitak te čitat

 12. blueperlaa
  23/04/2012 at 9:24 pm Permalink

  Nevenka, hvala i zadovoljstvo je obostrano. Lijep pozdrav !

 13. Majino..
  27/04/2012 at 6:55 am Permalink

  Sviđa mi se tvoj otvoreni, slobodni način pisanja, prenošenje emocija koje te obuzmu, tada najljepše crtice ili stihovi nastaju. Kamo sreće da više žena može stvoriti ovakav erotski tekst, koji je itekako poznat svijetu Žene, pun čula, osjetila, strasti, želje, podavanja, prepuštanja, uzimanja i davanja.
  Uvijek sam se divila tvojim tekstovima !
  Pozdrav

 14. blueperlaa
  27/04/2012 at 9:46 pm Permalink

  Maja, hvala ti. Istina je da se još uvijek gradim, istražujem i krećem se … dok u srcu nosim ljubav prema pisanoj riječi, neovisno o tome gdje objavljujem 🙂

  Lijep pozdrav !

Moraš biti prijavljen da bi komentirao.