Lorena Kujek- Greška u kodu

tumblr_mxeditllil1qb5cdqo1_500

Noćas ju je retrospekcija katapultirala u svijet baštinika nezaborava. Tražeći različitost, spotaknula se o privid grijeha, uz oglašenje alarma.

Krivudajući stazom zatamnjivanja vidika, ramenom ju je okrznuo stranac čupajući iz grudi pero kojim piše, određenom dozom superiornosti. Našla se na meti udara… S druge strane vakuumskog zrcala, neodređena ličnost njenog karaktera taktički je prikrivala modre tragove užeta oko vrata svojom bujnom kosom čiji su se vrhovi uvijali prateći taktove skorašnjeg primirja. Bila je neprirodno blijeda u svojoj pojavi, a opet nekako uzvišeno netaknuta. Nažalost, skupocjenost bisera ne može prekriti ljagu neiskrenih usana koje tako olako izgovaraju riječi topline. Vatra je tinjala neuobičajenim žarom, pa se gotovo činilo kao da budna sanja.

Dok ju je prislanjao na svoja muževna prsa, cjelivajući očne kapke, obuzdala je krupnu suzu… Kako mu reći istinu?

3 komentara za "Lorena Kujek- Greška u kodu"

 1. Dragica Meyer
  16/10/2016 at 7:40 am Permalink

  Nažalost , skupocjenost bisera ne može prekriti ljagu neiskrenih usana koje tako olako izgovaraju riječi topline.
  Tragovi ostaju duboko u duši, ali život nije, ni crn, ni beo, između su i boje, kojima se treba radovati!
  Lep pozdrav 🙂

 2. Marija
  16/10/2016 at 12:26 pm Permalink

  Neobična je i prisna. Ima u njoj snage, a opet se čini da ju pogled na tugu može razbiti u sitne komadiće koje će dugo skupljati oko sebe. Iskrena je u svom osjećanju, a tako lažljiva kada štiti nečiju emocuju. Spremna je prikriti svoje rane životom zadobivene, a slomit će je neka napukla riječ. Čak i ako stigne iz usta lažljivih.
  Kako mu reći istinu?
  Greška u kodu neće joj dati da sve jednostavno strese s ramena. Sviđa mi se i izričaj, pun snage i blagosti. Veliki pozdrav, Lorena:)

 3. poetic_soul_1996
  20/10/2016 at 9:15 pm Permalink

  Od srca se zahvaljujem! 🙂

Moraš biti prijavljen da bi komentirao.