Prazno jutro

Šapatom izreci moje postojanje, odabirom riječi. Oblikuj njima Ženu, drugačiju od ogledala svijeta. Ne daj me tišini. Uspomeni na nas. Ti, možeš više od poniranja u bezdan moga nadanja, zakoračiš li preko pukotine što stvorila se u zjenici oka. Rastvori razum, odstranivši mrenu.

Sredinom noći probudi svoje strahove, svijest kako gubiš me ne osvrćući se. Jednom će osvanuti prazno jutro. Moga mirisa više neće biti u tvojim nozdrvama. Zadrži me riječima, oblikovanim u djela. Piši duga pisma isprepletenih osjećaja i želja. Jasno znam da niječeš me u sebi.

Istinom istraži što ostalo je od ove Ljubavi, koliko smo ju ranili. Pusti, neka boli pogled na moja ramena, pregibe na vratu i ključnu kost. Teretom boli opterećena, no prokleto sam dostojanstvena. Iako tišina piše isprazna pisma. Na mojim usnama gorčine nema. Ne mogu te skinuti s jezika.

*
Silence

6 komentara za "Prazno jutro"

 1. Mile Lisica
  08/07/2012 at 7:28 am Permalink

  lepo blueperlaa…pozdrav 😉

 2. Marija
  08/07/2012 at 7:44 am Permalink

  Prepoznajem jedan stari osjećaj, ali kako da je izraz ublažen. Mogu samo reći; lijepo 🙂

 3. songfordead
  08/07/2012 at 3:36 pm Permalink

  čuješ li udarce teške, stopa u jutro tmurno, tužno u očima prognane duše, valovi su zabljesnuli na tren, nestalo je sreće, mrzli obrazi crveni nisu znali što uraditi, nasmijati se ili pobjeći, osmjeh je bio zadovoljstvo mjeseca izreckanog na kockice, kažu mu da je uvijek kuler bio, u noći se pojavljivao, nagovještavao prolaznost vremena, mašta je ipak bila jača, Planeta je dala razlog da se živi u Ljubavi iako je prolaznost svih nas skrivena u pismima i nekim čudnim stihovima, pronašla si svoga vodiča, al iti njega vodiš kroz svoj život, pokazuješ mu ranjena mjesta, tišinu i tugu, nagovještaje sreće kao povremeni pucnji u noći

  lijepo draga Perlita
  SFD

 4. marissa
  09/07/2012 at 8:19 am Permalink

  “Zadrži me riječima, oblikovanim u djela”

  ova misao me se naročito dojmila.
  Pjesma je krasna!
  Pozdrav perla!

 5. blueperlaa
  10/07/2012 at 3:46 am Permalink

  Hvala od srca i čitamo se … lol

 6. Marko Grubesic
  10/07/2012 at 4:10 am Permalink

  Sjajno Perlaa!
  Lijep pozdrav!

Moraš biti prijavljen da bi komentirao.