Pripadam ovdje

6 komentara za "Pripadam ovdje"

 1. Marija
  30/06/2012 at 7:30 am Permalink

  Tko je slikao sliku?
  Cijela prva strofa je želja, zahtjev, uputa. I opomena da nakon poljupca povratka nema.
  Druga strofa razmahuje osjećaj, raspiruje vatru, lijeće u nekontroliranu zonu gdje samo još osjetila vrijede.
  Potpis nije potreban. Veliki pozdrav perlaa.

 2. songfordead
  30/06/2012 at 9:46 am Permalink

  draga Perlita za boju povlačim riječ, ovako super izgleda a za konkretniji komentar vratim se
  guštaj u danu
  SFD

 3. Jim Corbet
  30/06/2012 at 1:29 pm Permalink

  Predivno Perla, ovdje ima puno nježnosti, osjećaja i detaljnih opisa, lijepa ljubavna pjesma, svaka čast, pozdrav i 🙂

 4. songfordead
  30/06/2012 at 5:43 pm Permalink

  Noću sam se ušuljao odiseji u krevet. Otkrio ju. Plahtu koja ju skriva, svukao s nje. Milovao joj uspavano tijelo. Ljubio vrat. Golicao kožu snenu. Uhvatio ju za polutke sočne. Grizao, ostavljao trag bijelih zubi. Budi, budi se. Uznemiren sam dušo. Rastrgao bih ružičaste snove. Ovjekovječio ovaj trenutak. Vlažio ti prepone jutarnjom rosom. Jezikom se poigravao sa sladom koji ti se širi linijom napetosti. U vrućini znoj skupljao na jagodicama, miješao sa sokovima kojima se odaješ, meni ovako budalastom za tišinu prodaješ. Dajem ti se kao na pladnju. Nudim ti grubost i dragost. Veličinu i bitnost. Sebe i njega. Strast i nespokoj. Đentlmena i lutalicu. Bit ću što god želiš. Razbojnik sa crnom maskom. Mornar koji istražuje tvoje purpurno more. Grudi ti uzavrele zapljuskuje valovima užitka. Uplovljuje, izmjenjuje odaje koje ga napeto podižu, vode prema pučinama strasti. Lovac koji je odvažan i u krivolovu. Skida zamke sa tvojih bedara, članke ti oslobađa sputanosti, noge ti vješto razmiče. Približava ti se na nožnim prstima. Krutošću rastvara uski prolaz. Prsten žudnje puni. Nudi ti sladoled La Animale. Vrškom jezika ga izazivaj. Upetljaj se u sitne, podšišane dlačice. Stisni ga snažno. Krv njim kola, od ljubavi, od sreće, viteštvom kojim te očarao.

  lijep dan ti želim, ako ima gdje greška nije namjerno hihihihiihihi,
  uživaj draga Perlita
  SFD

 5. dragica meyer
  30/06/2012 at 6:40 pm Permalink

  Lpa pesma perla, vise osecaja i uz sliku dobija novu dimenziju
  Mnogo pozdrava 🙂

 6. blueperlaa
  01/07/2012 at 7:19 am Permalink

  @ Marija, moram priznati da ne znam. Davnih dana jedan moj prijatelj stavio je sliku na svoj blog i pitala sam da li ju smijem uzeti – dozvolu sam dobila ali nikada nisam istraživala da li je slika njegova ili je skinuta s interneta. Možda sam trebala jer mi je prelijepa. Veseli me što ti se sviđa. I tekst 🙂

  Dobro ti jutro !

  @ SFD, može proći i u kombinaciji s bijelim slovima. Hvala ti za ovaj tekst i tvoje ispisane misli ispod mog sadržaja. Uvijek me razveseliš kada vidim kako je tvoja inspiracija nepresušna i bogata.

  Prijatelju, uživaj u danu !

  @ Jim, ako ti kažeš da ima puno nježnosti onda je dobroo 🙂 to znači da sam na tragu malo suptilnije forme u vlastitom izrazu i da vas sve manje šokiram … lol … Hvala što me čitaš.

  Uživaj !

  @ Dragice, hvala od srca na pažnji.

  Svima želim lijep dan !

Moraš biti prijavljen da bi komentirao.