Prozorčić

Sve češće otvorim tvoj prozorčić, gledam, tražim te. Bože, koliko je ljepota vidljivo kroz taj prozor, gubim se u njegovim vremenima i svemu sto je neopisivo lijepo prošlo tim vidicima, a ostavilo neizbrisivi trag. Koliko topline, nježnosti, dragih riječi? Prozebli sam, izgubljeni putnik u zimskoj noći koji u priviđenju vidi osvijetljeni prozorčić na toploj kućici iz koje isijava toplina i privlačnost.Tisućama puta, -volim te-, proletjelo je tim prozorčićem. Koliko je samo osmjeha i osmijeha u njemu zablistalo, koliko je sretnih sati proteklo njime, koliko je suza sretnica iscurilo niz naša lica gledajući u taj prozorčić.Ti s jedne strane, a ja s druge.
Koliko se u njemu nakupilo ljubavi, čini se da će nekada popucati stakla, raspršiti se komadići ljubavi diljem interneta, raspršili bi i ono, –volim te-, posvuda, toliko ih ima i sve nježne riječi i virtualne dodire.
Prepun je snažnih zagrljaja, neopisive topline, dragosti, toliko jakih da su nas danima držali u tom prozorčiću zagrljene, stisnute jedno uz drugo.I kad su nas sretni trenuci nosili prostranstvima sjećanja i kad su nas tuge zbijale u kutove prozorčića, a mi tješili jedno drugo zatvoreni i skriveni u njemu. I danas je u tom prozorčiću tvoj zagrljaj, čim ga otvorim tvoje ruke pohrle oko mog vrata, tvoja me nježna toplina zapljusne, tvoje me usne dodirnu, i ljubim te , lice ti dodirujem prstima, milujem te, čak i pogled ti vidim, zavirujem u njega, tražim te.
-Voljela bih kad bi mogli ovi osjećaji pretočiti se u rijeci- napisala si jednom na, od naših uzdaha, orošenom staklu tog prozorčića.

3 komentara za "Prozorčić"

 1. Marija
  11/01/2017 at 6:54 am Permalink

  Zanimljiv je taj prozorčić, taj iskričavi ekran koji spaja duše i stvara od njih jedan novi, neobičan i lijep svijet.. Otkriva koliko je snažna čežnja i riječ čovjekova. Lp, Lucis:)

 2. marissa
  11/01/2017 at 7:12 pm Permalink

  Interesantno štivo.
  Pozdrav 🙂

 3. Iluzija
  11/01/2017 at 8:11 pm Permalink

  Virtualna ljubav kroz taj prozorcic djeluje prilicno stvarno.

Moraš biti prijavljen da bi komentirao.