Pravila rada na Portalu

Portal “Očaravanje” je blog zatvorenog tipa koji je počeo raditi u ožujku 2012. godine, a na njega se dolazi preporukom jednog člana ili odobrenjem vlasnice i voditeljice portala, profesorice Marije Juračić.

Dobro nam došli!

Poezija jest očaravanje, ona je čaroban svijet mašte i razmišljanja, poezija je otvaranje duše novim svjetovima.

Cilj bloga,  je objavljivanje poezije  autora koji vole i cijene riječ i koji nastoje riječima tkati ljepotu.   Želimo da  “Očaravanje” postane ugodno mjesto druženja  zaljubljenika u  poetsku riječ.

Korištenje ove stranice  je potpuno besplatno. Objavljeni prilozi se ne plaćaju. Ne primamo reklame, ni dotacije. Do 2023. godine “Očaravanje” je djelovlo kao portal koji je slijedom natječaja stvorio mnoge vrijedne zbornike. 2023. su ga napali hakeri koji ne vole umjetnost, pa smo imali velikih problema da vratimo uništene stranice. No preživjeli smo. Od tog dana više ne djelujemo kao portal, iako smo staro ima sačuvali. Ponašamo se kao časopis. Sve osobe koje se bave pisanjem i to čine dobro, mogu svoje radove poslati na mail [email protected].

Radove ćemo objaviti i na Očaravanju i na fb stranici “Očaravanje s knjigom u krevet” gdje se mogu ostaviti komentari na objavljeno.