Natječaj za prvi Recital duhovne poezije „Sveti Martin, svetac milosrđa i dijeljenja“

Udruga za književnost i kulturu Humščak objavljuje: Natječaj za prvi Recital duhovne poezije „Sveti Martin, svetac milosrđa i dijeljenja“, Breznički Hum 2021.

Na natječaju mogu sudjelovati autori/ce s dosad neobjavljenim pjesmama napisanim na svim mjesnim govorima, izričajima, dijalektima i narječjima hrvatskog jezika. Svaki/a se autor/ica može natjecati s najviše dvije pjesme duhovne tematike. Pjesme trebaju biti potpisane zaporkom. Podatci o autoru/ci (objašnjenje zaporke) šalju se u e-mail poruci zajedno s pjesmama, u odvojenom dokumentu. Podatci trebaju sadržavati: 1. zaporku korištenu u potpisu pjesama 2. ime i prezime autora/ice 3. potpunu adresu 4. broj telefona. Pjesme se šalju elektroničkom poštom na adresu: [email protected]

Natječaj je otvoren do zaključno 25. srpnja 2021. godine. Organizator je osigurao vrijedne nagrade za najbolje radove koje će vrednovati Stručno prosudbeno povjerenstvo, a svim sudionicima/ama Recitala dodijelit će se zahvalnice. Pjesme koje izabere Stručno prosudbeno povjerenstvo Recitala Sveti Martin, svetac milosrđa i dijeljenja, biti će javno izvedene na Recitalu (vrijeme i mjesto održavanja objavit će se naknadno) i objavljene u prigodnome Zborniku. Radovi pristigli na natječaj ne vraćaju se autorima/cama. Rezultati natječaja bit će objavljeni putem elektronskih medija tijekom rujna 2021., a autori/ce uvršteni/e u Zbornik istu će obavijest primiti na svoju elektroničku adresu.

3 komentara za "Natječaj za prvi Recital duhovne poezije „Sveti Martin, svetac milosrđa i dijeljenja“"

Moraš biti prijavljen da bi komentirao.