Nonsensna poezija i mudre koještarije

 

https://issuu.com/zoranhercigonja/docs/nonsens_zbornik

 

11 komentara za "Nonsensna poezija i mudre koještarije"

 1. Suzana Marić
  Suzana Marić
  19/03/2021 at 3:52 pm Permalink

  prelistala sam samo. Ovo je izvrsno! Čestitam od srca na trudu trojcu, a čestitke idu i svim autorima koji su doprinijeli svojim radovima ovom izvanrednom projektu. Bravo, svi !!!!

 2. Mihaela
  Mihaela
  19/03/2021 at 5:14 pm Permalink

  Sviđa mi se što su autori “raštrkani” po vrstama nonsensa pa istog autora nađeš na raznim mjestima, a dobre su i karikature raznih stilova. Bio je zabavan i sm proces nastajanja zbornika. 🙂

 3. nevenka
  nevenka
  19/03/2021 at 5:24 pm Permalink

  Evo štiva za vikend, svaka čast na ideji i trudu – trio fantastikus –
  od prvog dana znam da sam na pravom portalu, puno sam naučila a učim i sada, hvala, hvala.

 4. Lav
  Lav
  19/03/2021 at 5:43 pm Permalink

  I meni se dopala ta “skakutavost” autora po raznim mjestima zbornika. Djeluje luckasto, ali lijepo povezano i smisleno. Zadivljen sam kako mnogim autorima uspijeva izražavati se nonsensno mudro. Još sam nešto naučio “u hodu”> 🙂

 5. katarinab
  katarinab
  19/03/2021 at 7:48 pm Permalink

  Iskrene čestitke nonsens timu na realizaciji ovog lijepog projekta, a svaka pohvala za ilustratore. Bravo na ovome jedinstvenom zborniku!
  Čestitam svim uvrštenim autorima i sretna sam što se moja malenkost našla među njima i što sam još nešto naučila na ovom predivnom portalu. Zahvaljujem mentorima. Prelistala sam na brzinu Zbornik i zadivljena sam bogatstvom i raznovrsnošću inspiracija pjesnika, bit će mi užitak čitati.
  Lijep pozdrav svima! ☺

 6. Marija
  Marija
  19/03/2021 at 8:48 pm Permalink

  Znala sam da se na portalu nalazi odličan pjesnički potencijal, ali me ugodno iznenadila sposobnost transformacije “klasičnih” pjesnika u posve nov izazov. Čestitam svima – našim članovima, ali i vanjskim suradnicima. 🙂

 7. Josip Ergovic
  Josip Ergovic
  20/03/2021 at 1:10 am Permalink

  Hvala vam, “Ocaranci”, sto ste prigrlili nesmislenu poetiku “nonsensa”; sto ste krocili njegovim neprohodnostima; posrtali, padali, ustajavali i ustrajavali, ali bas… do kraja i konca za masinu.
  Jedno je sigurno, ova knjiga nije mogla biti bolja nego sto jest; zato sto u nju nije moglo biti ulozeno vise nego sto je ulozeno. Hvala svim pjesnicima i pjesnicama koji su “nonsensirali” s nama izvan ovog portala. Hvala Zoranu na infrastrukturi, kreiranju i uredniciranju.
  I najveca hvala Mariji, zato sto je… Marija! 🙂

 8. gabi
  20/03/2021 at 7:12 am Permalink

  Čestitam svima koji su sudjelovali u stvaranju još jednog posebnog, očaravajućeg zbornika! Veselim se čitanju!👍☺

 9. AnjaL
  20/03/2021 at 12:50 pm Permalink

  Jučer nisam stigla komentirati, a prolistala sam na brzinu, ali uzbuđeno i veselo, posebno jer sam se sjetila zajedničkih igara na ovom portalu! 🙂 Bilo je zabavno družiti se u nonsensnom ozračju i učiti kako biti smisleno besmislen i obratno…Danas ću popodne uživati i polako guštati u nonsensarijama… Uredništvu veliko hvala za inicijativu, podršku i uloženi trud! Svima nek je sretan ovaj prvi dan proljeća (kalendarski, kad već nije onako kako očekujem 🙂 ) !!

 10. Tonka
  Tonka
  20/03/2021 at 2:52 pm Permalink

  Najprije sam prelistala, a jutros polako dvije pa treću i ne žurim dalje, jer treba polako kao dobro vino ispijati malim gutljajima. Sjajno je to ostvarenje. Veseli me sve što se u ovoj sjajnoj zajednici ostvari. Čestitam svim autorima, a poseban pozdrav i velika hvala urednicima na trudu i volji.

 11. Marija
  Marija
  20/03/2021 at 10:07 pm Permalink

  Vaša radost je i naša. Zbornik se lijepo vrti i čita na društvenim mrežama što također veseli! 🙂

Moraš biti prijavljen da bi komentirao.