Roman Marije Juračić “Dronovi, furešti, ubojstvo”

 

 

 

 

 

Ovu rubriku uređuje Uredništvo portala „Očaravanje“ sa svrhom da svojim čitateljima prezentira i preporuči knjige hrvatskih i regionalnih autora, koje je Uredništvo pročitalo, svestrano analiziralo pa vjeruje da su upravo te knjige zaslužile naći mjesto u vašem srcu i na vašim policama. Vaše potpisane utiske o pročitanoj knjizi šaljite na adresu [email protected]  a  mi ćemo ih rado objaviti na portalu.

 

Naslov: Dronovi, furešti, ubojstvo
Autorica: Marija Juračić
Broj stranica: 290
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-405-6

Knjiga se može jednostavno naručiti mailom na adresi knjižare ili na sljedećoj adresi i za nekoliko dana stiže u vaše ruke:

https://www.webknjizara.hr/knjige/proza/dronovi-furesti-ubojstvo-marija-juracic

Recenziju ovog kriminalističkog romana napisala je dip.jur. sutkinja u mirovini, Rozaida Naglav, a roman je te godine na top listi romana – Hrvatska završio na 26 mjestu.

2 komentara za "Roman Marije Juračić “Dronovi, furešti, ubojstvo”"

 1. Avatar photo
  Suzana Marić
  08/07/2022 at 12:52 pm Permalink

  Kada sam uzela ovu knjigu u ruke znala sam da držim izvanrednu priču i nisam pogriješila. Rijetko koji roman sam pročitala gotovo u dahu, kao ovaj. Jednostavnost jezika kojim je knjiga pisana daje čitatelju osjećaj prisnosti i lako stvaranje slika. Radnja teče i uz dozu humora zadržava pažnju. Ovo je roman koji bih preporučila svima. Pa ako volite dronove, imate razumijevanja prema fureštima, otkrijte tko je počinio ubojstvo u ovom odličnom romanu !

 2. Mihaela
  09/07/2022 at 3:36 pm Permalink

  Svaki krimić ima zločin. Tako ga ima i roman Marije Juračić „Dronovi, furešti, ubojstvo“. Međutim, ovaj zločin, koji u prvi mah djeluje kao samoubojstvo, toliko je promišljeno svirep, da um koji ga je zamislio i izveo, pripada posebnoj vrsti inteligentnih umova. Iako je danas forenzika razvijena znanost, u ovom slučaju ubojica je uspio zavarati i vrsne forenzičare. Slučaj će riješiti inspektorica Ika Ekl, neudata tridesetogodišnjakinja, žena složene psihe i pronicljivog uma, koju smo imali prilike pratiti u akciji, u romanima „Jedne zime u Hrastovu“ i „Zona“.

Moraš biti prijavljen da bi komentirao.