strankinja

Kiša počinje padati, sjediš nasuprot mene. Pratim ti liniju tijela, uska majica se priljubila uz obline. Grudi ti promatram, njihova bujnost me privlači. Spuštam pogled dole, hlače ti se opojno srame. Odaju privlačnost koju bih ljubio, jezikom prelazio preko vrelih brežuljaka.

Sami smo u kupeu, ipak ti se ne približavam. ” Zamišljeno razgledavaš zelenilo koje ti izmiče pod brzinom mašine”. Pratim pokrete tvojih nogu, uvlačim ti se pod odjeću. Želio bih dodirnuti pahuljastu kožu, prstima zaigranost izazivati.
Sjedim nasuprot tebe, uzbuđen, krut. Kidam tišinu što je između nas. Strankinja si, oči modro-plave imaš. Naslonio sam se na koljena. Zamišljam; otvaraš mi se kao poklon, skidam sa tebe tamno-zelenu mašnu. Puštaš me da istražujem mjesto koje me navodi na grijeh. Svlačim te, želim te nagu. Uz mene privijenu, stopljeni u lizalo sa kojega cure kaplje znoja ovoga vrućega popodneva.
 
Vučem te k sebi, otvaraš mi šlic. U krilo mi sjedaš, prodirem ritmom užarenog stroja. Glavu naslanjaš na moju. Rukama me obuzimaš, u tebi sam. Duboko. Prepuštaš se jeci lokomotive. Polutkama udaraš u moje prepone. Pulsiraš cijelim tijelom, uzdisaji nam se miješaju. U očima ti sjaj. Trebam samo trenutak da te zadovoljim. Postaneš vatreni plamen koji sam zapalio, samo trenutak.
 
Vrata  se otvaraju. Dobar dan, karte molim. Budim se iz sna. Ma koji vrag, sad bih ga poslao u rodni kraj.
Ipak preko puta je bila Strankinja s modro-plavim očima.

9 komentara za "strankinja"

 1. Marija
  11/06/2012 at 7:29 pm Permalink

  Strankinja, a ti je odmah oslovljavaš sa ti. Svašta čovjeku u san dođe. Najbolji mi je rasplet priče.Antiklimaks. Veliki pozdrav Song 🙂 🙂

 2. Jim Corbet
  11/06/2012 at 9:23 pm Permalink

  Eh taj kondukter,mogao je malo kasnije navratit da dovršiš taj lijepi san, sigurno ga je i strankinja proklela sluteći da je u tvm snu i da joj je baš dobro 🙂
  Pozdrav Song !

 3. d.gortan
  11/06/2012 at 9:54 pm Permalink

  Bolje kondukter nego li njezin muž… Pozdrav Song!

 4. dusko
  11/06/2012 at 10:42 pm Permalink

  a taman rekoh maloprije,,blazena tisina nema songy-a:)
  kad on budan sanja, ko macor se u veljaci ganja:)))

 5. dinko1941
  12/06/2012 at 3:33 am Permalink

  Maštanje o suputnici u jurećem vlaku, koja idila, no uz malo riječi mogli bi se snovi pretvoriti u javu, samo treba odlučnosti. Lijepa poetska priča 🙂

 6. dragica meyer
  12/06/2012 at 5:46 am Permalink

  Podsvest je cudo, jedan pogled u oci i snovi zelja se otvaraju. Taj kondukter je kao zandar svesti. Lep pozdrav songi 🙂

 7. svjetlost
  12/06/2012 at 1:52 pm Permalink

  Dobro ti je ovo, ali ja sam čitajući bio u strepnji da će se netko pojaviti tko ne bi nipošto trebao. Pa eto… dobro je prošlo, no još bi bilo bolje da ne postoje kondukteri… koji stvar baš do kraja i do dna znaju pokvariti. Ali i taj san je pokvarenjak što nije bar još potrajao.

  Pozdrav, Song 🙂 🙂 🙂 🙂

 8. marissa
  12/06/2012 at 7:00 pm Permalink

  Samo maštaj Song, u snovima je uvijek bolje!
  Pozdrav!

 9. songfordead
  16/06/2012 at 5:48 pm Permalink

  hvala vam svima na čitanju i ispisanim mislima
  puno pozdrava
  SFD

Moraš biti prijavljen da bi komentirao.