LjubavnaStrijelaŽivota

Došao sam uz pratnju kiše pod prozore otvorene. Skrivala si se od mene. Jesi li spremna u novi pohod u osvajanju utvrde na vrhu Mjeseca. Slike blistave i goruće prizivale su me. Kako sam im mogao odoljeti.
Tako si ponekad zla prema meni. Zoveš me, vabiš prstima umočenim u med. Istražuješ prostranstva koja želim ljubiti, jezikom nadolijevati kapi sokova čokoladnih medenjaka.
Srce si koje punim utiscima budućnosti. Hrapavo se stisnula uz mene. Ne puštaš me iako znaš sudba nam je kleta upisana.
Umrijet ću ti draga na grudima bez obzira koliko čeznuo za tobom. Ponosom tvrdo te osvajao, pisao pjesme ljubavne. Umrijet ću ti na dlanovima vlažnim od predigre koje su se čak postidjeli i Stvaraoci svijeta. U tebi cvijet radosti raste a po meni tek korov zemlje crne.
Ljubio sam te kroz tamu, okačio odjeću na najbližu zvijezdu. Lagano ti pratio tragove do postelje. Naslonio na ogradu željeznog, hrđavog kreveta. Noge ti razjedrio, prvi puta iskreno ti rekao; Volim te bez obzira na očaj u mišićima. Ljubljena, straga prodirem, pišemo budućnost zajedno. Oči će ti sjati kao neonska svjetiljka, suze od smijeha će nam poteći.
Trag svoj brišem po guzovima tvojim.

9 komentara za "LjubavnaStrijelaŽivota"

 1. Jim Corbet
  29/10/2012 at 8:57 am Permalink

  Ljubio sam te kroz tamu, okačio odjeću na najbližu zvijezdu.

  jako dobro Song, pozdrav !

 2. Iluzija
  29/10/2012 at 10:38 am Permalink

  erotika 🙂

 3. Marija
  29/10/2012 at 10:43 am Permalink

  “Volim te bez obzira na očaj u mišićima.”
  Ovom bih rečenicom završila tekst. A sad ću ti reći i zašto. Ostatak je irelevantan, opis same aktivnosti. Što je ostalo?
  Ostala je najbolja erotska pjesma koja niti jednoga trenutka ne odlazi u podražavanje jeftinih senzacija. Puna je osjećaja, njezina strast ključa, tolika je da dovodi na rub umiranja, na zamagljenje svijesti.
  Ako želiš da ti čitatelj vjeruje da je ta predigra toliko razarajuće i stvarajuće lijepa, nije potrebno napisati ono što sam odbacila. Ne podcjenjuj maštu čitatelja, dao si mu dovoljno elemenata. I strast i ljubav i bajku i poniranje u vlastitu intimu. Sjećam se tvojih prvih erotskih pjesama. Ovo je veliki pomak u pjesničko. Pozdrav Song 🙂

 4. Tonka
  29/10/2012 at 12:09 pm Permalink

  Iskonski naslijeđene želje što užitak u potpunom podređenju (straga) doživljava svaki muškarac, a poslušna žena će znati kako dosegnuti vrhunce ponad zvijezda. Pozdrav SFD 🙂 🙂

 5. dinko1941
  29/10/2012 at 3:11 pm Permalink

  Ode ti pomalo u erotsko osvajanje poezije. Ne kažem da ti je to prvi puta, samo je ovo posve neobični i dobro 🙂

 6. sumiko
  29/10/2012 at 8:46 pm Permalink

  Ljubio sam te kroz tamu, okačio odjeću na najbližu zvijezdu.
  pozdrav

 7. dragica meyer
  01/11/2012 at 8:18 am Permalink

  Meni je najbolja tvoja erotska pesma song!!
  Lep pozdrav 🙂

 8. blueperlaa
  05/11/2012 at 6:59 am Permalink

  ‘Ostala je najbolja erotska pjesma koja niti jednoga trenutka ne odlazi u podražavanje jeftinih senzacija. Puna je osjećaja, njezina strast ključa, tolika je da dovodi na rub umiranja, na zamagljenje svijesti.’

  Song, moram prigrliti ove Marijine riječi i istaknuti da si ti moj najdraži pjesnik … nitko ne piše erotiku kao ti, izgradio si svoj jedinstven izričaj po kojem bih te prepoznala bilo gdje i bilo kada … bez potpisa. Stoga ne odstupaj od sebe nikada … jer pravo je bogatstvo biti svoj.

  Uživaj !

 9. songfordead
  05/11/2012 at 9:14 am Permalink

  hvala vam svima od srca na poklonjenom vremenu
  puno pozdrava
  sfd

Moraš biti prijavljen da bi komentirao.