Moje windowsice

 

http://www.hrvatskiglas-berlin.com/?p=196602

7 komentara za "Moje windowsice"

 1. nives
  13/02/2020 at 11:31 am Permalink

  Windowsice:)
  Bas si me nasmijala. Ukrotit ces ti njih.

  Pozdrav Marija:)

 2. Suzana Marić
  Suzana Marić
  13/02/2020 at 12:08 pm Permalink

  Nasmijala me fotografija i tekst, ali ti ne bih bila u koži.Znam kako je to kada nakon tolikog truda samo jedan gumbić ili pogrešna ikonica sve upropaste, pa poželiš sama sebi skinuti skalp.W10 su totalno zakomplicirali.

 3. Marija
  Marija
  13/02/2020 at 1:59 pm Permalink

  Htjela sam spremiti tekst, kad nigdje nama opcije za to. Onda vidim na dnu ekrana pitanje. Zašto nema gumba za spremanje? Kliknem na to, a vrag odgovori: “Zato što mi tekst spremamo automatski.” Od kuda mu pravo da to radi? A kada kupimo neki program, na njemu bi od sada trebali jasno navesti rok trajanja. Kao na salami. 🙂

 4. Mihaela
  Mihaela
  13/02/2020 at 8:32 pm Permalink

  Sada će me, kada tuda prođem, ove tenisice podjećati na windowsice. Muke po desetki.:)

 5. AnjaL
  13/02/2020 at 11:16 pm Permalink

  Kako odlična kovanica i super usporedba…windowsice su za 10 🙂

 6. katarinab
  katarinab
  13/02/2020 at 11:30 pm Permalink

  Mare, haha.. hoćeš-nećeš moraš. Mene su svaki dan slali poruku za instalaciju W10, a ja tvrdoglava nisam nikada potvrdila. Nisam potvrdila iz razloga što sam bila sretna sa W7, ali nasilno su jedan dan instalirali windowsice 10. Zvala sam Microsoft podršku za reklamaciju, te su mi ljubazno odgovorili da nakon mjesec dana testa mogu se vratiti (sama instalirati) W7 koji više nema podršku i neću imati taj njihov support. Nekako se snalazim sa desetkom, ali se bojim da će uskoro neka nova verzija XXP10 ili W11, pa sve ispočetka.
  Meni su sve potrebne ikone za programe na desktopu (shortcut), a one koje često koristim i na taskbaru na dnu ekrana. Save radi normalno, ako kliknem “Save as” biram Computer->Folder (otvorim novi u slučaju potrebe), upisujem naziv dokumenta i biram tip (doc, docx, pdf idt.) i sevam u folder koji želim. Ne želim spremati na OneDrive, a mislim da ga automatikom ponudi. Rezervne kopije dokumenata spremam na USB. Malo su puno zakomplicirali.
  Lp i sretno s W10! 🙂

 7. Marija
  Marija
  14/02/2020 at 9:18 am Permalink

  Kate, zaboravili su da postoje alati za privatne potrebe i profesionalni alati. Ako želim popiti pivo, ne trebaju mi pivovare, nego pivnice. Ako želim ubiti muhu, ne gađam je topom. Od mene stalno traži nekakav ključ, a ja ga nemam. I meni su ga bili instalirali pa sam ga ja na starom računalu deinstalirala i tu sada pišem. No novo računalo gnjavi.

  Anja, Windowsice su mi pale na pamet, kad sam pomislila da bi svaki majstor mogao odbiti održavati prodanu robu. Npr. auto stariji od 5 godina. Ovaj način nametanja proizvoda doživljavam kao monopoliziranje.

  Suzi, cilj je alatom napraviti dobar proizvod (knjigu), a ne biti žrtva navodnog napretka.:)

Moraš biti prijavljen da bi komentirao.