Nekoliko riječi članovima Portala

Kada smo otvarali portal, napomenuli smo da želimo da on bude mjesto poezije i mira. Zato ne primamo reklame i ne bavimo se niti jednim tržišnim oblikom poslovanja. Zbog takvog načina rada nismo direktno spojeni na društvene mreže, ne biramo najbolje pjesme, ne biramo autora godine, ne ulazimo u nikakve utakmice.
Ako netko želi čitati pjesme koje su ovdje objavljene, morat će vas potražiti ovdje. Ovdje diše samo poezija. U nadi da se slažete s ovakvim politikom portala Očaravanje, srdačno vas pozdravljam.

9 komentara za "Nekoliko riječi članovima Portala"

 1. Jim Corbet
  11/06/2012 at 9:56 am Permalink

  Ajmo Hrvatska 🙂

  ups, ovo nije o nogometu 🙂

 2. blueperlaa
  11/06/2012 at 10:08 am Permalink

  Marija, bit ću slobodna i ostaviti koju riječ osobnog mišljenja : ‘ Portal Očaravanje je hram poezije. Njegova vrata su otvorena dušama koje su željne stvaralaštva, čitanja tuđih ostvarenja, druženju kroz komentare i međusobno uvažavanje. Odavno sam naučila da je kritika poezije diskutabilna, no ponekad želim da su komentari malo žešći kako bi me poticali na rad … ne zanima me status i takmičenje. Nisam samozvani pjesnik, nedodirljiva veličina. Uvjerena sam da većina korisnika tako razmišlja, a kome ne odgovara politika portala, nije prisiljen boraviti ovdje. Imaš moju podršku.

  Veliki pozdrav svim ljubiteljima pisane riječi, bez puno filozofije 🙂 čitamo se …

 3. Marija
  11/06/2012 at 10:35 am Permalink

  -Jime, čini se da imamo još jedno spadalo na portalu. Da, i aaaajjjjmooo Hrvatska!! 🙂
  -Perlaa, nije važno je li komentar blag ili ne. Važno je da je iskren i dobronamjeran. Oni koji žude za jačim komentarima, trebali bi takve i pisati. Čitamo se, a to je najvažnije. Zato smo i ograničili broj objava. 🙂

 4. svjetlost
  11/06/2012 at 11:19 am Permalink

  Marija, uz moju čvrstu i ne diskutabilnu podršku samo bih naveo Perline riječi koje zvuče lijepo i zrelo: “…ne zanima me status i takmičenje. Nisam samozvani pjesnik, nedodirljiva veličina. Uvjerena sam da većina korisnika tako razmišlja.”
  Ovakvo mišljenje potpisujem u svakoj sekundi, s tim što ću navedenoj dami od riječi “uvjerena” ukrasti slovo “a”, što je, je li, razumljivo 🙂

  Srdačan pozdrav!!!

 5. dusko
  11/06/2012 at 11:24 am Permalink

  ajmooo zeleniii!!! ups,malo sam zakasnio-izgubili smo:)))
  eh,perla ti bas volis sve zestoko!
  ja ne znam sta bi komentarisao na pjesmu koja me ne inspirise:(
  a posto sam covjek u godinama, ne palim se vise,na erotske tekstove,neki video na porno sajtu -maybe, neke zive opipljive stvari-ok 🙂
  salu na stranu,svidja se meni i takvo pisanje,ali kad osoba u redove (“stihove”)unese i malo njeznnosti,ljubavi,a ne samo frustracije..
  eto ja sam ti dao (sto veli marija) dobronamjeran komentar..volio bi da nadjem vise njeznosti,zenstvenosti i ljubavi u tvojim pjesmama, naravno ko bi svima udovolji,prvo treba sebe zadovoljiti:)

 6. dinko1941
  11/06/2012 at 1:36 pm Permalink

  Upravo to, druženje sa dušama koji dišu pjesmom i ljepotom pjesništva. U potpunosti te podržavam u toj namjeri, u svemu, jer poslije “poezijeonline” ovaj mi je blog najdraži. Osmjeh tebi 🙂

 7. dragica meyer
  11/06/2012 at 2:53 pm Permalink

  Kakva nadmetanja i nagrade za kojekakve izmisljotine Marija, to rade komercijalci, njima nije stalo do poezije i druzenja, samo sto vise logovanja i reklama!!! Politika portala je nesto novo i izuzetno dobra. Imas i moju podrsku ! 🙂

 8. stefi
  11/06/2012 at 5:36 pm Permalink

  Marija u potpunosti se slažem sa tobom ovo doista je hram poezije i tako treba ostati , što se tiče komentara svaki dobronamjeran mi je dragocjen.Srdačan pozdrav tebi i pjesnicima.

 9. d.gortan
  11/06/2012 at 6:39 pm Permalink

  Moje mišljenje znaš, Marija, zato veliki pozdrav i čestitke na dosljednosti. Žao mi je što ne stignem uvijek sve iskomentirati, ali nek’ mi se vrati istom mjerom.

Moraš biti prijavljen da bi komentirao.