O radu portala

Krajem godine čovjek obično napravi sažetak svog rada pa sam poželjela prezentirati vam jezikom statistike rad portala.
Portal je rođen 2.03. 2012. godine. Danas broji 106 članova. Ako odbijemo Vlada i još nekolicinu dvostrukih nickova, ima nas stotinjak.  U ovih 10 mjeseci objavili smo 4172 posta, 32 377 komentara,  naši članovi objavili su 12 zasebnih zbirki svojih pjesama i dvije zajedničke zbirke.
Najveći broj pjesama nije kategoriziran jer se mnogi autori ne zamaraju svrstavanjem svoje pjesme u podjelu lirike prema njezinom sadržaju što je šteta, jer rubrike postoje da se pjesme odijele po svom sadržaju kako bi čitatelj mogao i po tome unaprijed odlučiti koju vrstu lirike želi čitati. Po brojnosti slijede ljubavne pjesme, misaone, romantične….a  najslabije su nam zastupljene socijalne i dječje pjesme. Jasno je da je ovaj zadnji podatak približan jer ne znamo koji se sadržaj krije u nekategoriziranim pjesmama.
Odigrali smo i nekoliko zabavnih, pjesničkih igara od kojih je jedna rezultirala zajedničkom zbirkom haiku poezije. Budući da je portal onoliko dobar koliko smo svi mi dobri i toliko loš koliko smo svi mi loši, molim vas da iznesete vaše ideje koje bi doprinijele  poboljšanju kvalitete  i učinile portal zabavnijim i kvalitetnijim.

Zahvaljujem što dijelite vaše nadahnuće i vaš talent s ostalim članovima i što vaša ostvarenja ne držite u anonimnom mraku neke ladice.

20 komentara za "O radu portala"

Moraš biti prijavljen da bi komentirao.