Ljubav….

 

LJUBAV KOJA NE UZVRAĆA
 
Sjedila je na ulazu u raskošnu prizemnicu. Pušila lulu dok je oblak prašine i duhanskog dima vraćao lascivne fotografije mladosti. Vraćala je očev zajam u surovom svijetu. Odala se pružanju uzdaha trgovcima, moreplovcima sedam mora. Bila je krhka citadela, nježni šareni cvijet na kraju mašte. Svjesna svoje ljepote, ponosna na stvarnu dražest oblina podarenih od božica Ljupkosti naoko smiono i nehajno ih je pokazivala. Grudi pune, željne pažnje, bokova svilenkaste kože, niz koje se migoljila crvena vatrena linija sve do uzavrelog vrata.
 
Zaokupila je pažnju jednog paža sa dvorca Južnih vjetrova. U početku joj je naplaćivao izmjenu dodira na posteljama vodenih kreveta. Mazala ga je bademovim kremama i maslinovim uljem. U zaigranosti kapala vreli vosak po njegovim prsima. Kruto ga je navodila na uzbuđenje. Letjela je na njemu prema zvijezdama, jezerima Slobode. Ali u svoj toj ljubavi zaboravili su na Vlasnika njenog tijela, Gospodara njenih misli.
 
Paž što ju je držao na dlanu kao leptiricu vlažnih niti nespokoja bio je siromašan a dug njenog oca pre golem. Nema novog dana tek blijedi zanos jutra uz plave krovove i purpurne svjetiljke dok im tijela naga u kutu vidika priziva napast očne duplje prolaznika.
 
Bludnica i njen ljubavnik koji je nije uspio otkupiti iz bordela odlučili su se na Umiranje sreće. Otišli su do Mutne rijeke na most. Skočili u nepovrat i nikada prežaljene ljubavi.

6 komentara za "Ljubav…."

Moraš biti prijavljen da bi komentirao.