Natječaj za najbolju neobjavljenu haiku pjesmu

I ove godine naša knjižnica u sklopu obilježavanja manifestacije Mjesec hrvatske knjige (15. listopada – 15. studenoga) priprema bogat i raznolik program unutar kojega smo, treću godinu zaredom, raspisali natječaj za najbolju haiku pjesmu.
Uvjeti natječaja:
Jedna osoba na natječaj može prijaviti samo jednu pjesmu.
Tema pjesme je slobodna.
Budući da je natječaj anoniman, pjesmu, u Word dokumentu, treba poslati označenu šifrom, elektroničkom poštom na adresu Knjižnice [email protected] (kao predmet treba navesti „Haiku natječaj“). U istoj poruci treba poslati i razrješenje šifre s osobnim podacima (imenom i prezimenom, adresom i brojem telefona).
Rok za slanje pjesme je 10. listopada 2021.
Podatci o članu/članovima prosudbenog povjerenstva bit će objavljeni nakon završetka natječaja.
Najbolje pjesme bit će predstavljene u Mjesecu hrvatske knjige 2021.
Napomena:
Knjižnica ne snosi nikakvu odgovornost za bilo kakve sporove vezane za vlasništvo, odnosno autorska prava nad poslanim pjesmama. Ako neki od sudionika Natječaja pošalje pjesmu na koju nema autorsko pravo ili na drugi način zloupotrijebi tuđa prava, Knjižnica neće snositi nikakvu odgovornost. Autorska i srodna prava pripadaju sudionicima. Knjižnica stječe pravo korištenja pjesama prijavljenih na Natječaj bez plaćanja naknade
autorima. Knjižnica se obvezuje da će prilikom korištenja pjesama navesti ime i prezime njihova autora. Knjižnica ima pravo na objavljivanje pjesama prispjelih na Natječaj na svojim mrežnim stranicama ili u zasebnoj knjizi (zbirci pjesama).

Weniger anzeigen

4 komentara za "Natječaj za najbolju neobjavljenu haiku pjesmu"

Moraš biti prijavljen da bi komentirao.