Poetska igra- Pogodi autora, otkrij lažnjaka

Igra počinje 28.12- 2012. i njezin prvi dio traje do 10.01. 2013. Ako nam se svidi, možemo ju nastaviti igrati s drugim akterima.
Zadatak igre; pisati pjesme i odgovarati na komentare kao da ste Song. Vrijeme je karnevala, prerušavamo se, stavljamo maske. Za početak maskiramo se u Songa.
Kako igrati? Svi igrači objavljuju pjesme pisane u stilu Songove poezije pod istim nickom-Harlekin. Svakom igraču koji zatraži, poslat ću na privatnu poruku lozinku. Ja i Song ćemo također igrati, ali ne ulazimo u natjecanje zbog povlaštenog položaja. Obvezujemo se igrati časno, da nećemo nikome napisati zadaću, dobaciti šalabahter i slično.
Pravila igre
1. Svaki igrač smije dnevno objaviti samo jedan Song i samo pod nickom Harlekin.
2. Za svaku uspješnu prevaru dobiva 5 bodova, za sumnju 3 boda, a za neuspjeh jedan bod.
3 Za svaki komentar koji pogađa je li Song zaista autor pjesme, komentator dobiva 5 bodova, za sumnju tri, a za neuspjeh 1 bod. Da bismo izbjegli dvostruki smisao komentara, u pozdravu vašeg komentara obavezno navedite- jabuke, ako ste sigurni da je pjesmu napisao Song, banane ako se kolebate i suhe smokve, ako mislite da Song nije autor pjesme, nego neki lažnjak.
Komentare pišemo pod našim pravim nickom, a svaku pjesmu koju objavite nakon nekoliko dana javite porukom Juliji kako bi se posao oko brojanja bodova mogao na vrijeme obaviti.
Odgovore na komentare pišemo pod nickom Harlekin kako bismo što bolje zavarali svoje suigrače. Nejasnoće i teškoće rješavat ćemo u hodu.  Zabavu vam želim!

 

 

11 komentara za "Poetska igra- Pogodi autora, otkrij lažnjaka"

Moraš biti prijavljen da bi komentirao.